Skip to main content

Testimonial Femke

Werken in een topteam en bijleren over headhunting? Daarvoor moet je bij One On One zijn!

Als studente Cross Media Management kwam ik het team een weekje versterken. In het dagelijkse leven houd ik me vooral bezig met schoolwerk, een stapje in de wereld zetten en natuurlijk…Tartaar! Tartaar is hét Student Agency van Karel de Grote Hogeschool. Samen met andere studenten Organisatie & Management werken we projecten uit voor échte klanten. Communicatiecampagnes die je van je sokken doen blazen, spetterende visuals of een evenement organiseren? Tartaar kan het allemaal! Sinds Tartaar besef ik hoe belangrijk organisatie én HR binnen een bedrijf is. Headhuntingkantoor One On One wekte dan ook meteen mijn interesse op.

Femke

Het is hier hard werken, maar er is altijd ruimte voor een gezellig babbeltje, een spelletje darts of een koffiekoek-pauze.

Ondanks mijn studierichting en beperkte kennis van logistiek en HR was ik hier meer dan welkom! Afgelopen week heb ik mij verdiept in allerlei administratieve taken: van inputwerk van kandidaten tot een visual ontwerpen voor de socials. Ik heb enorm veel geleerd over logistieke termen en hoe HR precies in elkaar zit.

Dankzij deze korte ervaring ben ik weer een stapje dichter bij mijn toekomstvisie. Werken in een kleine organisatie en je collega’s écht leren kennen, helemaal mijn ding nu! Bij One On One voelde ik mij vanaf dag één thuis. De Scandinavische aanpak van werken zorgde ervoor dat de week voorbij vloog! Het is hier hard werken, maar er is altijd ruimte voor een gezellig babbeltje, een spelletje darts of een koffiekoek-pauze.

Bedankt Judith, Ben, Sofie & Kirsten voor deze unieke kans. Hopelijk tot snel!