Waarom werken bij One On One?

Je hebt interesse in de rekruteringssector. Geen enkele dag is hetzelfde en je houdt van die afwisseling.

We doen niet aan de typische ‘9 to 5’ uren maar geloven in en een goede work-life balance. Wij werken per dag ongeveer 6 uur met behoud van voltijds loon. Flexibiliteit is bij ons een kwestie van geven en nemen.

We hebben een vlakke structuur waar eigen inbreng altijd welkom is en je de nodige verantwoordelijkheid krijgt voor je werk.

We vormen een klein, hecht team met like-minded people en een goede sfeer op de werkvloer. Ons kantoor heeft dan ook gezellige fauteuills, mooie decoratie en een airhockey tafel!

Je draagt bij tot de groei van One On One en als wij groeien dan groei jij mee! We hechten veel belang aan zelfontwikkeling door het volgen van opleidingen.

We vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Dit betekent dat wij niet met specifieke targets werken. Zolang we de klanten kunnen servicen, zijn wij tevreden!

4 leuke weetjes:

  • De naam One On One was eigenlijk weggelegd voor een dating bureau. Maar het was natuurlijk veel logischer een zaak te starten in een sector die Judith al kende, dus werd One On One een headhunting kantoor.
  • We eten graag, en vooral croque’jes tijdens de middag. We zetten dan ook geregeld het toestel mee op de lunchtafel. Een business lunch houden met de klanten of gewoon onder ons staat ook wel eens op de planning.
  • We drinken niet enkel gewone koffies, maar ook Caramel lattés en Speculatté’s. Variaties hierop zijn ook welkom.
  • We doen ons best om de kantoorplanten in leven te houden, maar hebben helaas geen groene vingers. Sorry planten.