Skip to main content

Waarom werken bij One On One?

Je hebt interesse in de rekruteringssector. Geen enkele dag is hetzelfde en je houdt van die afwisseling.

We doen niet aan de typische ‘9 to 5’ uren maar geloven in en een goede work-life balance. Wij werken per dag ongeveer 6 uur met behoud van voltijds loon. Flexibiliteit is bij ons een kwestie van geven en nemen.

We hebben een vlakke structuur waar eigen inbreng altijd welkom is en je de nodige verantwoordelijkheid krijgt voor je werk.

We vormen een klein, hecht team met like-minded people en een goede sfeer op de werkvloer. Ons kantoor is dan ook huiselijk ingericht, gezelligheid troef!

Je draagt bij tot de groei van One On One en als wij groeien dan groei jij mee! We hechten veel belang aan zelfontwikkeling door het volgen van opleidingen.

We vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Dit betekent dat wij niet met specifieke targets werken. Zolang we de klanten kunnen servicen, zijn wij tevreden!

4 leuke weetjes:

  • De naam One On One was eigenlijk weggelegd voor een dating bureau. Maar het was natuurlijk veel logischer een zaak te starten in een sector die Judith al kende, dus werd One On One een headhunting kantoor.
  • ‘s Middags is ‘bistro One On One’ geopend. Panini’s, crocque’jes, slaatjes, pinsa’s,… zoveel lekkers! Een business lunch houden met de klanten of gewoon onder ons staat ook wel eens op de planning.
  • Er zijn collega’s die zich spontaan hebben gepromoveerd tot barista- professionals! Zo drinken we dagelijks Caramel Lattés met havermelk, Chai Lattés of andere gekke combo’s.
  • Bijgelovig? Wij wel, want als onze Japanse kat zwaait (Maneki Neko) dan vallen er ongetwijfeld starters.
  • En als er dan starters vallen, trekken wij aan onze oude scheepsbel. Jammer voor de buren want dit kan wel eens voor geluidshinder zorgen 😉