Skip to main content

Womed Award 2021

Tussen de soep en de patatten – zoals ze zeggen , besloot Judith, zaakvoerder van One On One, zichzelf aan te melden als kandidaat voor de Womed Award. ‘Het is nu of nooit,’ dacht ze bij zichzelf.

De Womed Award is een prijs voor vrouwelijke ondernemers in België. Unizo, Markant VZW, Artemis en het Agentschap Innoveren en Ondernemen delen twee awards uit: één voor Onderneemster van het Jaar en één voor Belofte van het Jaar. Bij de Onderneemsters nemen 3 kandidaten het tegen elkaar op, bij de Beloftes zijn dit er 5: één voor iedere Vlaamse provincie.

Judith is de Antwerpse finalist. “Ik volg de Womed Award al jaren, net omdat ze het vrouwelijk ondernemerschap in de kijker zetten. Ik wil vooral jonge vrouwen inspireren te ondernemen. Helaas is het nog te veel een mannenwereld. Toen ik op mijn 25ste bij de bank aanklopte met mijn project, werd ik sceptisch bekeken. Maar je mag je dan niet uit de loods laten slagen.”

Judith Dillen

Judith startte in oktober 2017 One On One op, en heeft sindsdien een mooie groei gemaakt. Een jaar later stapte haar man Ben Algoet mee in het bedrijf. In oktober 2020 namen ze hun eerste werknemer aan en in 2021 kwamen er twee nieuwe collega’s. One On One ging ook van 26 ingevulde vacatures in 2019 naar 51 ingevulde vacatures in 2021.

Ze wil de logistieke en maritieme sector verder helpen met het groeiend aantal knelpuntberoepen. Dit doet One On One nu al door de vaste werving en selectie, maar binnenkort komt daar ook een nieuwe dienst bij. Een service die uniek is voor de sector. Meer daarover binnenkort!

Begin maart kennen we de uitslag van de Womed Awards, maar wij zijn alvast fier op onze zaakvoerster!

Volg je de uitreiking op 9 maart graag (gratis) mee? Inschrijven daarvoor kan hier. Het online event start om 20u.